Tyttebær Sour

Dette er Anne Lise, vår Media- og Markedsansvarlig (og Romsdaling), sin favoritt!

Perlende tyttebær som rødmer i høstlig viddevær. Disse bærene utvikler sin helt egne aroma. Vel bekomme!

Hun har fått være med og smakt frem balansen som Iren har tryllet frem med sine ingredienser her. Som en ekte romsdaling bærer denne mocktailen bud om både dype daler og høye fjell – smaksbildet er utrolig rikt med stor spennvidde og takhøyde. Som alt du finner på Røros – denne har klang, ro og tradisjon.

Du trenger dette:

  • Eggehviten fra 1 egg.
  • 2 cl ferskpresset sitronsaft.
  • 8 cl redusert Perlende Tyttebær (svært viktig at kullsyren er helt kokt ut).
  • 2 cl simple sirup (sukkerlake).

Ta alt i en shaker, tørr shake alt sammen i 1 til 2 minutt, tilsett isbiter og shake videre i ca 1 minutt. Ta et whisky glass, eller et fint lite stett glass, fyll glasset med is og sil drinken rett i glasset. Pynt gjerne med noen flotte tyttebær.

Prøv den, det kan bli din nye klassiker når du vil nyte rent.

Alt for et godt bilde: Marked- og medieansvarlig Anne Lise og daglig leder Rob.
Alt for et godt bilde: Marked- og medieansvarlig Anne Lise og daglig leder Rob.

Privacy Preference Center

Secret Link